vermoeidheid

Weerstand

De dieptewerking van de infraroodstraling stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intense doorbloeding van huid en spieren. Zuurstof en bouwstoffen worden beter door de spieren opgenomen. Toxische afvalstoffen worden sneller uit het lichaam verwijderd. Het gevolg is een grondige reiniging van huid en lichaam, soepelere spieren, een zachte gezonde huid en een algemeen gevoel van behaaglijkheid.

De zuiverende werking van de IR cabine heeft een positieve invloed op huidaandoeningen zoals acné, psoriasis en eczeem.

Transpireren vergt bovendien veel energie en zorgt daardoor voor een sterke calorieverbranding en een weldoende training van hart en bloedvaten.

De warmtestraling verlicht ook spier- en gewrichtspijn (zoals verstuiking, reuma en artritis), zowel als spanning, zwelling en stijfheid van de spieren.

Door in het lichaam veel warmte op te wekken (zoals een kunstmatige koortsreactie) wordt de afweer tegen virussen en bacteriën versterkt en de aanmaak van witte bloedlichaampjes gestimuleerd. Hierdoor verbetert de totale weerstand.

Een regelmatig gebruik van de infrarood cabine houdt u heerlijk fit en gezond. Het is dé ideale plek om even optimaal te ontspannen en nieuwe energie te 'tanken' in een rustgevende omgeving.